backgroundImage

Louise Torres

13. 10. 2021, 22:42

Louise Torres je mezinárodně uznávaný řečník, autor, kouč a hudebník. Předtím, než odevzdal svůj život Pánu Bohu, byl vedoucím basistou rockové kapely „Bill Haley and the Comets“.

Od chvíle, kdy zasvětil svůj život dílu Pána Ježíše, pracuje jako kazatel a evangelista, správce církve a kouč. V současné době je vice prezidentem Mission College of Evangelism, evangelizačního centra poblíž Portlandu, Oregon.

 

Jeho příběh začíná zde...

...žili jsme s rodiči, čtyřmi staršími bratry a mladší sestrou, ve velmi skromném bytě v Puerto Rico. Po určité době se rodina rozhodla přestěhovat do New York City, kde jsme doufali ve snadnější život.  Chtěli jsme tam odjet po částech, ale okolnosti nám změnily plány. Odstěhovala se pouze část rodiny.

Maminka našla obživu v jedné továrně a našetřila dostatek prostředků, aby přestěhovala zbytek rodiny.  Bylo to šťastné setkání, ale ani jsme nevěděli, že teprve začátek útrap. O několik let později maminka onemocněla rakovinou. Řekli jí, že bude žít jen krátkou dobu.

V té době se do okolí New York City přestěhoval i můj otec se svojí ženou. Pamatuji se, že se věnovali podivnému náboženství, o které jsem neměl žádný zájem. V té době jsem měl zájem pouze o špatné věci a rodina byla značně nesourodá.

Uprostřed toho všeho chaosu se ve mně ale usadilo podivné semínko. Hudba a show business byl pro mě v té době jediný útěk z reality. První skupinu jsme založili, když mi bylo 13 let.  Jmenovala se „Donny and the Twillights“. Plnily se nám sny. Brzy jsme začali být populární a slavní, což nám vydělávalo mnoho peněz. Ani toto štěstí netrvalo dlouho, vystřídala ho deziluze. Donnyho našli na schodech mrtvého. Předávkoval se. Bylo velmi těžké nahradit tak dobrého zpěváka.

Začal jsem hrát na baskytaru. Založili jsme další skupinu. Jmenovala se „The Vampires”. Brzy jsme se dostali znovu na výsluní.  Naše jména se dokonce objevila na Times Square Building. Byli jsme obklopeni fanoušky kdekoliv jsme hráli.   

Hráli jsme a ovlivňovali jsme životy lidí. Za určitou dobu jsem si začal uvědomovat, že jsme duše těch mladých lidí více zneužívali, než povzbuzovali něčím pozitivním. Začal jsem hledat cestu ven. Vystoupil jsem ze skupiny The Vampires a začal hrát  s „Bill Haley and the Comets“. Myslel jsem, že začnu žít lepší život, ale obklopovaly mě stejné věci a stejný styl života jako předtím.

Bůh byl však ke mně milosrdný, znal moje srdce i vnitřní touhy. Když mi bylo 21 let, začal jsem se seznamovat s otcovým zvláštním náboženstvím skrze diskuse s mými staršími bratry. Bůh mě oslovoval. „Jako bych slyšel slova…. „Louisi, přestaň uspokojovat pouze svoje sobecké potřeby a začni žít pro druhé. Zastav se, pokud je čas. Přijmi mě za svého průvodce životem. Uč se ode mě…. a najdeš pravý pokoj.“ Bůh mi ukázal, jak hluboko jsem klesl a jak On sám je milosrdný. Bál jsem se vykročit do neznáma, ale dokázal jsem to, ač s chvěním. Pán Bůh mi obrátil život naruby. Jsem Mu vděčný za Jeho neuvěřitelnou milost i za to, že mě pozval na správnou cestu.

Louise Torres má na svém kontě několik knih, spousty audio nahrávek i záznamů dostupných na uvedených odkazech níže (pouze v anglickém jazyce).

https://www.audioverse.org/english/sermons/presenters/233/louis-torres.html

https://www.rightlytrained.org/seriesvideo.aspx?seriesid=75

Můžete také sledovatz jeho facebookový profil

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).