Kdo nám vaří a jaké je jeho poslání?

Kdo nám vaří a jaké je jeho poslání?

12. 08. 2020, 11:36

Vážení hosté,
jmenuji se Dušan Kuba a jsem šéfkuchařem kuchyně restaurace Benada a cateringu kongresového centra hotelu Clarion. 
Za "sporákem" stojím už 25 let a prošel jsem renomovanými podniky v Čechách, na Slovensku i v zahraničí. Můžete mě znát například z "Dobrého rána" České televize či dalších televizních vysílání. Při vytváření nových pokrmů čerpám inspiraci na mých oblíbených cestách světem. Zastavuji se na jídla ve vesnických hospůdkách, farmách, statcích a nabírám množství nádherné inspirace. Tu pak vkládám do nových pokrmů z regionálních potravin.

Letos jsem si pro vás připravil úplně nové menu. Na jídlech jsme spolupracovali s vedením restaurace Maranatha z pražského BB centra a vedením ASI-CS, z.s.. Kvalita je pro mě na prvním místě, dal jsem si záležet aby vše, co se vám dostane na stůl bylo prvotřídní. Použivám čerstvé suroviny, rostlinou smetanu a "mým posláním" je, aby vám chutnalo. 

Přeji vám příjemný gastronomický zážitek a dobrou chuť!

 

 

Dušan Kuba, šéfkuchař

“V jednoduchosti je krása”. 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).